Terug naar nieuwsoverzicht
12 Dec 2019

Kantelklep een groot succes!

“Nog geen jaar na de introductie van de Kantelklep mogen we al spreken van een groot succes!”, vertelt Ruud Mol. Hij is binnen IE Systems verantwoordelijk voor de verkoop van dit deksel tegen stank- en wateroverlast.

Mol rijdt dagelijks door het land om gemeentes te adviseren over de toepassing van de Kantelklep. En niet zonder resultaat: “In zes maanden tijd zijn meer dan 20 gemeentes met het deksel aan de slag gegaan. Dan praten we al gauw over zo’n honderd locaties.”

“De Kantelklep biedt een oplossing voor meerdere problemen in rioleringsstelsels. Zo wordt de hinderlijke stank geblokkeerd, maar zorgt de klep tegelijkertijd voor optimale be- en ontluchting”, aldus Mol.

“Zeker in de zomermaanden is het handig dat de Kantelklep als een extra kolk kan dienen. Bij stortregen kan het water op straat eenvoudig door het rooster het stelsel in. Daarmee voorkom je ook het risico van drijvende deksels….”

“Omdat de Kantelklep zo veelzijdig is, werken we in onze gesprekken altijd toe naar een oplossing”, vervolgt Mol. “En dat spreekt aan, als je ziet hoe vaak het deksel inmiddels wordt besteld.”

Wilt u meer weten over de Kantelklep, neem dan contact op met ons via info@iesystems.nl of 072-5628041.


NEEM CONTACT OP

Vul onderstaande formulier in en wij nemen snel contact met u op.

ADRESGEGEVENS

IE Systems B.V. Havinghastraat 40 1817 DA Alkmaar